28. 10. 2011.

Stadion

Fotkam nešto po stadionu danas, gledam taj jad, zgražam se. Dok sam bio punokrvni fotoreporter davnih dana, dok je još Bog hodao zemljom, morao sam ponekad popratiti nogometne utakmice na Čavleku. Antinogometaš sam, uvijek sam poslikao to na brzinu i magla! Dosadno tamo čovječe! Tako u biti nisam nikada posebno primjetio na šta taj stadion liči. Rugloooooooo!!!

Dani nogometa u Karlovcu su odbrojani kako stvari sada stoje. U novinskim redcima non stop nešto kenjaju i fantaziraju kao da su uopće bitni nekome. Da se tu ne vrte ogromne pare i da moraju pasti onu travu sa terena od gladi, fućkalo bi se i njima za nogomet. Ovako se gramzivo otimaju čineći kojekakve spletke. Ok, nisam upućen 'ko kome i zašto niti me to interesira, al' brate dosadni ste više!

U Karlovcu ima i atletičara koji bi mogli koristiti stadion. Recimo mogli bi fino trenirati trčanje na ovim "crvenim" stazama. Ajme meni kako je to uništeno. Čuo sam nešto da je bilo povučeno pitanje oko sređivanja toga, ali 'aDeZeovcima je problem bio što se radi o crvenoj boji. Koji su to likovi. Bitno je da su natandrčili one reflektore tamo, to je od presudne važnosti da održi na životu nogomet koji je umro. Umrijet će i stadion kad ga pojede hrđa i buđ.

(Znam da će me sad Gademzi ubiti, al jbg.)