28. 09. 2011.

Želudcobolja

Ne ide, ne može, nemam... Ma može i ide sve u 3 popodneva, jer ne isplati se nervirati radi gluposti. Sve su to kao neki problemi koje kao neki drugi nemaju jer oni eto mogu ovo, imaju ono, ide im vamo ili tamo. Ma zajebi to sve!

Proteklih nekoliko dana me tako faking bolio želudac da to nije bilo za normalnog čovjeka. Sva sreća pa nisam normalan čovjek. Neki dan su me počeli pomalo mučiti bolovi. Još tokom dana je donekle i ok bilo, no po noći oko nekih 3 sata, uhvati me boliti za poludit'! Dobio sam savjet da si napravim čaj od đumbira i izgleda da je stvar uspješna. Sinoć sam trgnuo dvije šalice eliksira i spavao sam mirno kao da mi je srce otkazalo, a ne želudac. Odrapio sam 10 sati u komadu i u jutro k'o nov! Evo sad se tankam jednom šalicom za ovu noć. Nije baš ultra fin, pogotovo bez ikakvog zaslađivanja, ali nisu fini ni utrobni bolovi.

No, što je ono pjesnik htio reći? Ah da! Ne nervirajte se oko gluposti. Sve je super u životu osim onoga što ne valja. E vi se fokusirajte na ono što valja. Ako uz te neke sitne nevaljalosti dobijete i zdravstvene probleme onda vidite da oni "problemi" ustvari nisu problemi već su problemi samo ovi zdravstveni problemi. Bome ne valja kad tako nešto prišerafi. Ovo moje je prava sitnica pa opet ni to nije bilo nimalo ugodno. Živjeli svi problemi osim zdravstvenih!