02. 08. 2010.

Čmrlj

Da, nisam dugo pisao. Svi se pitate zašto, iznad glava vam pršte upitnici, meni muka više da vam ne odgovorim zašto me nema na blogu. Ne znam ni sam, neću ništa ni odgovoriti, eto me sad opet malo.

Ljeto je tu, stiglo je, davno, unatoč onim kišetinama i niskim temperaturama. Da da, stiglo je, tu je. Dobro, sad nije baš nešto zadnjih dana, ali ovo je ljeto baš jedno fino ljeto. Jedna velika promjena kod mene je to da jedva čekam da mogu na kupanje. Čak odem i kad se nitko ne kupa pa se smrznem k'o budala, ali nema veze. Treba nadoknađivati.

Bio sam i na moru. Odmorio se k'o čo'ek. Prestao sam raditi u onoj smrdljivoj poštarskoj firmi. Ekipa pozdrav! Šefovi mrš! Dolje bagra! Hvala vam na zadnjoj plaći. :-) Bila je u tom džumbusu još jedna sitnica koju nećemo spomenuti jer nije zaslužila ni mrtvo slovo na ekranu koji titra 85 Hz. Bilo, prošlo, super da je prošlo jer koliko bi ja govana pojeo, samo da mi daju... Uf... Srećom situacija se spasi sama od sebe, ja onda progledam, bacim oko oko sebe, udahnem punim plućima, vidi vraga, ljeto je tu!!! A i ribice su tu!

Da, more, bio na moru, nakupao se, izgorio, pregorio, zapalio se tamo za neku maloljetnicu koja je promijenila plažu kad je vidjela pjenu na mojim ustima. Vratio se s mora, krenula sezona gutanja Korane. Plivam ja, ali držim se plićaka. Odem malo tamo gdje je voda preko grbe, no vrlo brzo krenem u rikverc. Ajd' kad sam ove godine dočekao ne trebam sad skončati bezveze. Na Korani se vrzmaju neke ribice, onako, sve je to fino, štima sve, tako, ljeto je tu. Jesam li to spomenuo već?

Počeo sam se pomalo vraćati starom zanatu. Ne, ne onom najstarijem zanatu nego mom starom zanatu. Neki ugovor sam poškrabao i sad ja kao tu nešto fotkam. Kinta je po prodanom remek djelu, znači, jelte, šipak od svega toga.... :-D

Ovo vam nije nikakva garancija da ću ja nešto pisati redovito na blogu. Samo malo da aktiviram posjećenost koja je jednako visoka pisao ja ili ne pisao ništa (ne, nije nula zlobniče zlobni! (ili zlobnice, ako nemaš kitu, ako si ribica :-) )) , pa ono, netko možda klikne na ono šta ne smijem spomenuti i tako, jelte, ljeto je tu, triiiideeseeeeeeet u graaaaduuuu...... riiibiiiceeee u hlaaaaduuuu......