23. 10. 2012.

Opet blogobarim

Inspiriran tamo nekim sexy vješticama i vodokotlićima došlo mi da ja opet švrljam blog. Tamo negdje početkom ove godine ugasio sam svjetlo na blogu sa žaruljom. Sadašnja inačica nema nikakve žarulje. Ne samo da je žarulja ugašena, nego nje sada više uopće nema. Skupa struja, štaš... Adresa bloga je ista kao što je i bila, a to je moje cijenjeno ime, prezime i nadimak koji pederskoj populaciji pobuđuje osmjehe na licu. Ne interesiraju me muški, a oni koje ja slučajno interesiram nek odjebu da ne bi progutali upaljenu žarulju kroz dupe. I to onu za uličnu rasvjetu! Nemam inače ništa protiv njih, ali isto tako ništa ne nudim za njih i dosta više o pederima!

Znači blog je tu. Kao i prije biti će to neko klasično piskaranje s vremena na vrijeme. Nakon prvih par nadobudnih javljanja to će se svesti na jednomjesečno nabacivanje kojeg slova. Svi vi će te jedva dočekati da to pročitate, znam...

Što se tiče komentara, ako bude nekakvih šupaka koji budu pisali kojekakva sranja, komentare ću ugasiti. Ujedno ću i logove proslijediti nadležnima. Nisam mislio na pedere ovaj put, stvarno nisam. Mislim na sve ostale šupke.

Stay tuned!

(Nešto sad razmišljam.... oni koji budu Googlali o pederluku bi mogli nabasati ovamo. Odjeb!)