05. 02. 2012.

Što si mjerio, mjerio si...

Ostavku je dao uređaj za mjerenje potrošnje struje koji već drugu sezonu mjeri potrošnju radijatora kojim grijem moj bunker. Jednoga dana došavši kući primijetio sam kako je hladnije nego što bi trebalo biti. Srećom nije odapeo radijator već se samo (?!) rastopila plastika oko metalnih vodiča na utikaču. Radijator je snage 1250W, dok sam uređaj mjeri 1050W. Maksimalna snaga koja se smije spojiti preko njega je 3500W. Uopće mi nije jasno zašto je došlo do topljenja plastike. Posebno mi nije jasno zašto se to tek sad dogodilo jer ipak je ovo već druga zima da ga koristim. Lidl kvaliteta.

Kad smo kod Lidla, išao sam im to reklamirati. Na moju žalost kutiju sam bacio pa nisu imali bar kod koji bi očitali. Da sam imao kutiju dobio bi 77 kn nazad. Ovako su ga uzeli i poslali u servis. Vidjet ćemo što će biti od toga.

Najbitnije od svega je da se moj bunker nije zapalio radi ovoga. Sad je na redu da se rastopi timer koji je isto kupljen u Lidlu preko kojeg se uključuje isti taj radijator.

Dodatak: Pet dana kasnije su me nazvali iz Lidla i kažu kako nisu u mogućnosti popraviti uređaj pa mogu otići do njih i zatražiti povrat novca. Svaka im dala!