09. 08. 2011.

Novi ruksak!

Baram godinu dana škicam ruksake jer je moj dobri stari Reebok ruksak ružne plave boje stvarno dao sve od sebe. Raspao se na sve strane, šivan nekoliko puta, crijeva su mu vraćana unutra itd. Sada ide u zasluženu penziju, premda ga planiram koristiti za neke znojne akcije.

Novi crveni McKinley Beaver 35 je uskočio tu da zamijeni starkelju. Sasvim slučajno u prolazu sa prijateljicom bacih oko na ruksake. Sa prilično prihvatljivom cijenom od 230 kuna u Intersportu, nisam puno razmišljao. Jedino sad, kad sam malo škicnuo na netu i vidio kako su bezobrazna gamad ti kapitalistički proizvođači, došlo mi da ih.... Uf!  Ima model 25 i 35. Gledam specifikacije na netu i vidim kako ovaj sa oznakom 25 ima 25 litara, dok ovaj moj sa oznakom 35 ima 28 litara. Dobra fora za dovesti naivnog kupca u zabludu. Ukradoše mi 7 litara zraka! Drž' te lopova! Kako god bilo, trebao mi je novi ruksak i ovaj ako nije veći od starkelje onda je zasigurno istog volumena.

Dobio sam i nekakav kupon s kojim imam 10% popusta na kupnju. Toliko su zanimljivo sročili to sve skupa da mi je jedino jasno koliki mi je popust i kojeg dana ga mogu iskoristiti. Sve mi se čini da ću već sutra na njega i zaboraviti. :-)